6977 624 109 giannakopoulostrans@hotmail.gr
24ωρη Εξυπηρέτηση

Μετακομίσεις

Γιαννακόπουλος Trans
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ TRANS ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ 03

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας Γιαννακόπουλος Trans αναλαμβάνει την ασφαλή και έγκαιρη ολοκλήρωση της μεταφοράς όλων των αντικειμένων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή μας στο χώρο των μετακομίσεων-μεταφορών, εγγυώνται τη διεκπεραίωση κάθε μετακόμισης με ταχύτητα και ασφάλεια. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης της οικοσκευής σας, στο πιο ανταγωνιστικό κόστος. Η μετακόμιση γίνεται με τα ειδικά οχήματα του σύγχρονου, ιδιόκτητου στόλου μας, που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη μεταφοράς, όπως το συρόμενο φορτηγό και το φορτηγό με υδραυλική πόρτα, για την ανύψωση βαρέων και εύθραυστων αντικειμένων.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ TRANS ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ 02

Επιπλέον, τα ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα και τα ειδικά εργαλεία μας διασφαλίζουν την ταχεία και ασφαλή μεταφορά όλων των αντικειμένων από κάθε όροφο, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι φθορές και καθίστανται δυνατές ειδικές μεταφορές κάθε είδους, όπως μεταφορές πινάκων ζωγραφικής και εύθραυστων αντικειμένων αξίας.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ TRANS ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ 01

Τέλος, η Γιαννακόπουλος Trans παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συσκευασίας-αμπαλάζ της οικοσκευής της κατοικίας σας ή του εξοπλισμού της επιχείρησής σας, γι’ αυτό και εγγυάται την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε μια ευρεία γκάμα υλικών συσκευασίας, ώστε να προστατεύουμε απόλυτα τα αντικείμενά σας από τη σκόνη και τις φθορές.